Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Λίγα λογια για μας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα που με τόσο μεράκι ετοίμασα για σας, αν και - δεν το κρύβω - συγκαταλέγομαι σε αυτούς που ακόμα πιστεύουν στα αποτελέσματα μιας πιο διαπροσωπικής επαφής σε ότι αφορά την εκπαίδευση.

 

Χαίρομαι όμως γιατί, από τη θέση αυτή - και μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών και εκπαιδευτών- μου δίνεται η ευκαιρία να  σας υπενθυμίσω κάτι απλό κι από πολύ καιρό ξεχασμένο: oτι δεν αρκεί κανείς απλά να οδηγεί αλλά να οδηγεί άφοβα αλλά και με ασφάλεια, με ήθος αλλά και προνοητικότητα, με αγάπη αλλά και σωστή κατάρτιση. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Να διδάξω τον σωστό συνδυασμό των παραπάνω, δηλαδή όλα εκείνα που κάνουν τον άνθρωπο οδηγό και τον οδηγό άνθρωπο, έχοντας πάντα στο μυαλό μου ότι το επάγγελμα μου αυτό δεν είναι απλά μια δουλειά αλλά και λειτούργημα. Χωρίς υπερβολή.

 

Βάζουμε την εμπειρία και το μεράκι για αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, βάλτε τη  θέληση και την εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα θα αναδείξει έναν νέο, πολιτισμένο και ικανότατο οδηγό.

 

Ελάτε τώρα να δούμε βήμα-βήμα τι χρειάζεται για την απόκτηση μιας άδειας οδήγησης και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες, το άμεσο περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις μας.

 

Καλή αρχή! 

Με εκτίμηση,

Πέτρος Κυβέρης

Εκπαιδευτής Οδηγών

 

Go to top