Συχνές ερωτήσεις

                                                                

                                                                                                                                   

  • Είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσει κάποιος την θεωρία;

Τα θεωρητικά μαθήματα είναι απαραίτητα και καλό είναι να αντιμετωπίζονται ως τέτοια, αφού έχει αποδειχθεί ότι οι μαθητές γίνονται καλύτεροι και προσεχτικότεροι οδηγοί μετά την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων. Κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί γνωρίζουν επαρκώς τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και, δεύτερον, γιατί κατά τη διάρκεια της πρακτικής εκπαίδευσής, τόσο ο εκπαιδευτής όσο και ο υποψήφιος, έχουν περισσότερο χρόνο να επικεντρωθούν στην τεχνική της οδήγησης χωρίς περισπασμούς.  

  • Γίνεται μάθημα και με computer;

Με το πέρας των Θεωρητικών μαθημάτων και μέχρι την ημέρα που θα δώσετε εξετάσεις για σήματα, μπορείτε να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη Θεωρία κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ εξάσκηση στα τεστ του κώδικα, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που παρέχει η σχολή μας για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.   

 

  • Μπορώ να δανειστώ το πρόγραμμα στο σπίτι;

Φυσικά και μπορείτε φτάνει να το ζητήσετε από τη Γραμματεία της σχολής μαζί με τις πληροφορίες εγκατάστασής του. Αν έχετε φορητό υπολογιστή, φέρτε τον μαζί σας να σας το εγκαταστήσουμε εμείς!   

 

 

  • Δεν διαβάζω καλά Ελληνικά..

Μπορείτε να εξεταστείτε σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά, Αλβανικά, Ρώσικα, Αγγλικά, φτάνει να δηλωθεί από την πρώτη στιγμή στην καρτέλα σας. 

 

 

  • Τα σήματα είναι δύσκολα, δουλεύω και δεν μπορώ να τα μάθω.

Δεν γεννήθηκε κανείς μαθημένος και η εμπειρία σας σύντομα θα σας διδάξει ότι τα σήματα είναι απλά και εύκολα, φτάνει κανείς να επιλέξει την σωστή σχολή και να αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του.  

 

 

  • Μαθήματα Μετεκπαίδευσης;

Για εσάς που έχετε ξεχάσει ή, για διάφορους λόγους, φοβάστε να οδηγήσετε, η σχολή μας σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις γνώσεις σας με μαθήματα Μετεκπαίδευσης προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες σας. 

 

 

    

                 

 

Go to top